MADOU VASTGOED vindt de bescherming van uw privacy uiterst belangrijk. We willen u zoveel mogelijk informeren, respecteren en controle geven over wat er met uw persoonsgegevens gebeurt. Hieronder kunt u alle informatie vinden over ons privacybeleid.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 15 mei 2018.

1) Partij verantwoordelijk voor het verzamelen van data

Madou Vastgoed
Ieperstraat 7
8700 TIELT
BTW BE 0561.831.027
steven@madouvastgoed.be
+32 (0)468 177 177

2) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van Madou Vastgoed is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

3) Toestemming

Door de informatie en de diensten op de website van Madou Vastgoed (www.madouvastgoed.be) te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

4) Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Madou Vastgoed en specifiek www.madouvastgoed.be, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is steven@madouvastgoed.be.

5) Monitoren gedrag bezoeker

Madou Vastgoed maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

6) Gebruik van cookies

Madou Vastgoed plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

7) Cookies uitschakelen

U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

8) Verzameling van persoonsgegevens

Via ons contactformulier verzamelen wij gegevens zoals je e-mailadres, telefoonnummer en naam. Die gegevens worden verzameld om te kunnen communiceren met onze bezoekers, en om nieuwsbrieven te versturen indien u expliciet inschrijft voor de nieuwsbrief via ons contactformulier.

De persoonsgegevens die door Madou Vastgoed worden verzameld, worden niet gedeeld met derden en zijn exclusief voor eigen gebruik.

9) Rechten van de bezoeker/gebruiker

9.1. Recht op inzage/toegang

Iedere gebruiker en bezoeker waarvan Madou Vastgoed gegevens verzamelt, heeft het recht om toegang te vragen tot zijn informatie en deze in te kijken. Ook mag hij bekijken hoe zijn gegevens verwerkt worden.

9.2. Recht op rechtzetting

De gebruiker heeft steeds het recht om na inzage bepaalde persoonsgegevens te laten verbeteren, aanvullen of wissen.

9.3. Recht om te worden vergeten

De gebruiker heeft het recht om volledig uit alle systemen en databases gewist te worden.

9.4. Recht om klacht in te dienen

De gebruiker heeft steeds het recht om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie wanneer hij of zij vindt dat de persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verzameld en verwerkt worden.

9.5. Recht om toestemming in te trekken

Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.

9.6. Recht op beperking van de verwerking

De betrokkene heeft het recht om de verwerking van zijn persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.

9.7. Recht op overdraagbaarheid

De betrokkene heeft recht om zijn persoonsgegevens aan en andere verantwoordelijke over te dragen.

10) Aanpassingen van de Privacy Policy

Madou Vastgoed kan deze privacyverklaring wijzigen. Het moment waarop deze laatst is gewijzigt, vind je bovenaan de privacyverklaring.