Handelswoning Te Koop

Wontergemstraat 18, 8720 Dentergem

Unieke handelswoning op een TOPLOCATIE

268m2      5      2     

Unieke handelswoning

Omschrijving

 

*** STARTPRIJS *** Veelbelovende, UNIEKE HANDELSWONING – met een optimale PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING – commercieel en strategisch gelegen op een TOPLOCATIE in Dentergem. Tot. woonopp.: 277m².

STARTPRIJS : Deze woning wordt verkocht onder het systeem van startprijs. Elk hoger prijsvoorstel, hoger dan de startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze advertentie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een prijsvoorstel over te maken.

Deze unieke handelswoning  biedt hedendaags comfort met een BLIJVENDE WAARDE: EEN GESLAAGDE FUSIE van werken en wonen met o.a. inkomhal, ruime living met eet- en zithoek, stadstuin met terras en berghok + uitweg, wasplaats met toegang tot tuin, volledig ingerichte keuken, apart toilet, badkamer met douche, nachthal met ingemaakte kasten, luxueuze badkamer met ligbad en hangtoilet, 4/5 slaapkamers, … .

 

Daarnaast is er nog een volledig ingerichte kantoorruimte (voormalig bankkantoor) met diverse lokalen en kwalitatieve inrichting van bureaus en kastruimte. Veel parkeermogelijkheden, dubbele beglazing, dak-muur- en vloerisolatie, alarmsystemen, 2 aparte toegangslokalen, … .

 

Zeker een ommetje waard! VELE KWALITEITEN ONDER 1 DAK!!

 

*** Een startprijs informeert u als kandidaat-koper vanaf welke prijs u een voorstel kunt overmaken aan de makelaar. U dient bijgevolg een hoger voorstel te formuleren. Elk voorstel dat door u als kandidaat-koper wordt overgemaakt aan de makelaar, zal worden voorgelegd aan de eigenaar/verkoper die dit kan aanvaarden en/of een tegenvoorstel kan doen. De vermelde startprijzen houden bijgevolg geen aanbod in maar zijn een uitnodiging aan elke kandidaat-koper om tot een prijsvoorstel over te gaan. Indien u na het lezen van deze toelichting toch nog met een aantal vragen blijft zitten, nodigen wij u vriendelijk uit met ons contact te nemen zodat wij u een gepast antwoord kunnen verschaffen.

Technische details

Type
Handelswoning
Bouwjaar
1991
Bebouwing
Open
Grondoppervlakte
268 m2
Woonoppervlakte
277 m2
EPC
387 Kwh/m2
Kadastraal inkomen
1033

Indeling

Badkamers
2
Bergingen
3
Bureau's
3
Eetkamers
1
Keukens
2
Livings
1
Opslagruimtes
3
Parkeerplaatsen
9
Slaapkamers
5
Toiletten
3
Tuin aanwezig
Ja

Ruimtelijke ordening

Stedebouwkundige vergunning?
Ja
Meest recente stedebouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaardingen?
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
As-Built Attest verkregen?
Nee
Effectief overstromingsgevoelig?
Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig?
Nee
Afgebakend overstromingsgebied?
Nee
Afgebakende oeverzone?
Nee
Risicozone voor overstromingen?
Nee

Downloads

Locatie

Hier zie je waar dit pand gelegen is

Vraag het ons, we zijn hier om te helpen, 24/7.

Heb je een vastgoedvraag? Wens je een vrijblijvende afspraak ? Contacteer MADOU VASTGOED nu via onderstaand formulier, op 0468 177 177, of kom even binnen op kantoor Ieperstraat 7 te Tielt.

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen!
Ik wil opgebeld worden door Madou Vastgoed.