Stadswoning Te Koop

Felix D'Hoopstraat 17a, 8700 Tielt

Lichtrijke en instapklare stadswoning met 3 slaapkamers + garage

3      1      1

STARTPRIJS: Stadswoning met 3 slaapkamers + garage

Omschrijving

*** STARTPRIJS ***
Deze woning wordt verkocht onder het systeem van STARTPRIJS. Elk hoger prijsvoorstel, hoger dan de startprijs wordt voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden. Deze advertentie houdt bijgevolg geen aanbod in maar een uitnodiging om een prijsvoorstel over te maken.

 

TERECHTE BLIKVANGER: LICHTRIJKE & INSTAPKLARE stadswoning met 3 slaapkamers, garage en een GROOT ZONNETERRAS, uitstekend gelegen in hartje Tielt vlakbij alle scholen, handelszaken, openbaar vervoer (bus/station), ziekenhuis, zwembad, … .  LAAG beschrijf 7% met vrijstelling € 80.000 MOGELIJK!

 

Opvallend mooie woonvolumes met grote raampartijen die het ruimtelijk effect vergroten en het geheel met rijkelijk licht oversauzen, waaronder een gelijkvloerse garage met bergruimte.

1ste verdiep: hal met CV-ruimte en apart toilet, royale leefruimte met half-open (volledig ingerichte) keuken + groot zonneterras met berghok.

2de verdiep: 2 normale slaapkamers en één kleinere (kinder)kamer en een badkamer met inloopdouche en lavabomeubel.

 

Verwarming, sanitair en (GOEDGEKEURDE) elektriciteit werden vernieuwd evenals de living, keuken en badkamer. Dubbele beglazing, dakisolatie, CV op aardgas (condensatieketel), regenwater, … .

 

Deze woning heeft slechts 1 doel: maximaal leefcomfort en woonplezier voor zijn bewoners.

***
Een startprijs informeert u als kandidaat-koper vanaf welke prijs u een voorstel kunt overmaken aan de makelaar. U dient bijgevolg een hoger voorstel te formuleren. Elk voorstel dat door u als kandidaat-koper wordt overgemaakt aan de makelaar, zal worden voorgelegd aan de eigenaar/verkoper die dit kan aanvaarden en/of een tegenvoorstel kan doen. De vermelde startprijzen houden bijgevolg geen aanbod in maar zijn een uitnodiging aan elke kandidaat-koper om tot een prijsvoorstel over te gaan. Indien u na het lezen van deze toelichting toch nog met een aantal vragen blijft zitten, nodigen wij u vriendelijk uit met ons contact te nemen zodat wij u een gepast antwoord kunnen verschaffen.

Technische details

Type
Stadswoning
Bebouwing
Gesloten
Woonoppervlakte
120 m2
EPC
340 Kwh/m2
Kadastraal inkomen
706
Verwarming
Aardgas

Indeling

Badkamers
1
Bergingen
1
Garages
1
Keukens
1
Livings
1
Parkeerplaatsen
1
Slaapkamers
3
Terrassen
1
Toiletten
1

Ruimtelijke ordening

Stedebouwkundige vergunning?
Ja
Meest recente stedebouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaardingen?
Nee
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
As-Built Attest verkregen?
Nee
Effectief overstromingsgevoelig?
Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig?
Nee
Afgebakend overstromingsgebied?
Nee
Afgebakende oeverzone?
Nee
Risicozone voor overstromingen?
Nee

Downloads

Locatie

Hier zie je waar dit pand gelegen is

Vraag het ons, we zijn hier om te helpen, 24/7.

Heb je een vastgoedvraag? Wens je een vrijblijvende afspraak ? Contacteer MADOU VASTGOED nu via onderstaand formulier, op 0468 177 177, of kom even binnen op kantoor Ieperstraat 7 te Tielt.

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen!
Ik wil opgebeld worden door Madou Vastgoed.