Sinds april van dit jaar is het kantoor van Madou Vastgoed gevestigd in de Ieperstraat in Tielt.

Hieronder een artikel uit de Weekbode/KW:

In het pand langs de Ieperstraat waar je lange tijd een filiaal van Phildar vond en dat lange tijd dienst deed als etalage van fotograaf Norbert Maes, vind je sinds deze week Madou Vastgoed. Steven Madou (39) is al een vijftal jaar zelfstandig vastgoedmakelaar, maar deed dat tot nog toe van thuis uit. “Eigenlijk studeerde ik communicatiewetenschappen aan de Universiteit Gent”, zegt Steven, die getrouwd is met Annelies Declerck en vader is van Maxim (3) en Bélen (5). “Maar dat was niet meteen iets voor mij. Er school een verkoper in mij. Daarom rolde ik al vlug in vastgoed. Ik ging na mijn studies aan de slag bij een vastgoedmakelaar in Middelkerke. Ik werkte intussen ook bij Hyboma en bij enkele andere vastgoedmakelaars, volgde een opleiding vastgoedmakelaar aan Syntra West en sinds een vijftal jaar ben ik zelfstandig. Sinds deze week dus met kantoor in de Ieperstraat.”

“Dit pand ligt ideaal, met twee etalages: in de Ieperstraat en de Kerkstraat. Daarnaast is het heel centraal gelegen. Als er een evenement is in Tielt, dan vindt het altijd wel hier plaats. Dat zorgt ervoor dat het pand en de etalage gezien wordt.” Madou Vastgoed is lang niet het enige immokantoor in Tielt en dat beseft Steven maar al te goed. “Ik krijg die opmerking vaak. Er zijn een aantal gevestigde waarden in Tielt, maar in andere steden ligt de concurrentie veel hoger. Er is zeker nog plaats voor mij.” Het kantoor is elke dag open van 9 tot 12 en van 14 tot 18 uur. Op zaterdag van 9 tot 12 uur, of na afspraak.

UPDATE : sinds april 2020 zijn wij verhuisd naar de overkant naar ons eigen pand. Voortaan vindt u MADOU VASTGOED in de Ieperstraat 2 in TIELT. Wees welkom ! 

 

Annelies Declerck & Steven Madou
Madou Vastgoed – Ieperstraat 2 – Tielt