Uw Vastgoedmakelaars - BemiddelaarsOnze troeven

Als vastgoedprofessionals weten wij met welke zorgen en kansen een verkoop / verhuur gepaard kan gaan. Het verkopen of verhuren van een eigendom (bijv. woning, appartement, grond, … ) is niet eenvoudig.

MADOU VASTGOED is daarom de geknipte partner om u bij te staan. Wij garanderen u een professionele verkoop met kennis van zaken en zonder zorgen !

Ervaring

Wij hebben reeds 18 jaar ervaring in de professionele verkoop van woningen, appartementen, gronden, …

Persoonlijk

U krijgt van ons een persoonlijke begeleiding en opvolging. Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant. Ook verzorgen wij professionele begeleiding en onderhandeling van en met kandidaat-kopers.

No cure = no pay

Wij werken met een resultaatsverbintenis. Dit wil zeggen: geen verkoop betekent automatisch geen kosten. Geen addertjes onder het gras.

Publiciteitsstrategie

Een op maat gemaakte strategie, zowel regionaal als nationaal via website, printmedia (De Streekkrant, De Zondag), sociale media (Facebook, Instagram), immowebsites (Immoweb, Zimmo, Proxio, …), te-koop-borden en opendeurdagen.

Kandidaat-kopers

We beschikken over een ruim en divers aanbod geschikt voor een breed publiek. Onze database is gevuld met kandidaat-kopers die op zoek zijn naar een eigendom. Geschikte kandidaten worden door ons spontaan gecontacteerd.

Expertise

Onze jarenlange expertise leert ons dat het zeer belangrijk is om iedere eigendom op de beste manier in de markt te zetten en laat dat nu net onze specialiteit zijn. Professionele foto’s en video’s zijn een must, want beelden zeggen meer dan 1000 woorden.

Recentste eigendommen

We hebben een ruim aanbod aan huizen, appartementen, gronden en garages die te koop of te huur zijn in de ruime regio van Tielt. Klik op een item voor meer details of neem contact op met ons voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek.

Te Huur - Nieuw!
 • 462 m2
 • 8
 • 1

Kantoorgebouw ‐ Tielt

Te Koop - Nieuw!
 • 596 m2
 • 3
 • 1
 • 1

Villa ‐ Wakken (Dentergem)

Tevreden klanten

2 jaar geleden een huis verkocht in 10 dagen. En sinds kort via Madou vastgoed een nieuwe woning aangekocht. Vriendelijk, snelle service en toch veel geduld!

Liselotte Windels - Tielt - Facebook recensie

Zeer tevreden. Snelle en efficiënte aanpak! Kwalitatieve top service op maat van de klant! Zeker een aanrader waar dan ook in Vlaanderen. Zeer goede communicatie.

Kenny Coopman - Schoonaarde - Facebook

Top verkoper!

Luc Verhoye - Ingelmunster - Facebook recensie

Recente nieuws- & blogberichten

Hier lees je nu en dan eens een nieuwsberichtje of een artikel. Blijf zo op de hoogte van het reilen en zeilen binnen MADOU VASTGOED.

9 juli 2024

Trotse syndicus geworden!

De voorbije maand is HUIS VAN DE SYNDICUS de trotse syndicus geworden van de Residentie ORCHIDEE in Ieper en de Residentie MARGRIET in Deinze!

Lees meer...

9 juli 2024

Madou vastgoed gaat er even tussenuit...

MADOU VASTGOED is gesloten van donderdag 11 juli tot en met zondag 28 juli 2024 wegens jaarlijks verlof. HUIS VAN DE SYNDICUS blijft wel aan het werk.

Lees meer...

11 april 2024

Op zoek naar een Syndicus?

Op zoek naar een (nieuwe) Syndicus?

Welkom bij Madou Vastgoed, waar we voortaan onze diensten uitbreiden door een samenwerking met Huis van de Syndicus. Zo kunnen we voortaan aan al uw vastgoedbehoeften voldoen!

Lees meer...

Vraag het ons, we zijn hier om te helpen, 24/7.

Heb je een vastgoedvraag? Wens je een vrijblijvende afspraak ? Contacteer MADOU VASTGOED nu via onderstaand formulier, op
0468 177 177, of kom even binnen op kantoor Ieperstraat 2 te Tielt.
Een syndicvraag voor HUIS VAN DE SYDNICUS kan je stellen via onderstaand formulier of op 0491 222 180.

  Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen!
  Ik wil opgebeld worden door Madou Vastgoed.
  Ik wil opgebeld worden door Huis van de Syndicus.